Tänään havahduin miettimään sitä, miksi koskaan ei pysty olemaan onnellinen niistä asioista, joita on NYT. Miksi elämän pienet ilot hautautuvat stressin ja suorittamisen alle? Aina pitäisi muistaa, että asiat voisivat olla paljon huonomminkin. Senpä vuoksi ajattelinkin tehdä tähän listan asioista, jotka tällä hetkellä tekevät minusta iloisen.

1. Uusi työ. Aloitin työt torstaina, ja maanantaista lähtien ryhdyn tekemään hommia 20 tuntia viikossa. Vaikka toisen työn etsiminen vielä jatkuukin, tähän saavutukseen kannattaa olla hurjan tyytyväinen - aina ei nimittäin ole ollut tätäkään. Työhön liittyy myös uusi titteli: olen Website Content Translator (tuo kuulostaa niin siistiltä!).

2. Blogi. Tämän blogin kirjoittaminen on todella tuonut uusia ulottuvuuksia elämääni. On kivaa suunnitella postauksia, ottaa kuvia ja tottakai kirjoittaa. Blogin myötä olen muistanut taas, että kirjoittaminen on minulle tärkeä ja rakas harrastus. Kävijämäärä on myös tullut iloisena yllätyksenä! On mahtavaa huomata, että ihmiset käyvät lukemassa kirjoituksiani.

3. Elokuu. Se nimittäin tarkoittaa, että kohta on syyskuu ja alkavat ne upean kuulaat ja kirpeät päivät. Juoksulenkit raikkaina syysaamuina ovat parhaita!

 018f25b8bde67d2fdb6b5ef4da62807cb2af67c3

4. Pannaria ja jäätelöä. Ei varmaan tarvitse perusteluita.

5. Juoksu kulki tänään hyvin, ja ylipäätään pystyn juoksemaan. Tämä ei ole itsestäänselvyys - pari vuotta sitten penikkatauti piti vasemman jalan poissa pelistä yli kuukauden ja muistuttelee vieläkin aina välillä olemassaolostaan.

Pitääkin varmaan alkaa tästä lähtien joka ilta miettimään, mikä juuri tässä hetkessä on hyvää. Tyytyväisyys taitaa kuitenkin aina lähteä itsestä, eikä sitä ole, jos sen ei anna olla olemassa.